Jobb på Bossard Sweden

Är du vår nya kundansvariga innesäljare, som kan göra skillnad inom försäljning och service av fästelement mot den starka svenska industrin. Kan du tänka dig vara en del av en stor internationell verksamhet, i en professionell arbetsmiljö omgiven av fantastiska arbetskollegor. En arbetsplats där du kommer få en grundlig introduktion och stort egenansvar.

Sök redan idag och bli vår nya kollega. 

Vi söker en utåtriktad kundansvarig innesäljare som kan leverera en hög servicenivå och utveckla försäljning inom definierad kundbas. Du behöver vara målinriktad med tekniskt intresse för de produkter och lösningar vi erbjuder samt vara lyhörd i de dagliga samtalen vi har med våra kunder.Vi erbjuder en spännade vardag i en internationell miljö, där du kommer arbeta självständigt men även ingå i ett starkt team som tillsammans jobbar mot våra gemensamt uppställda mål. 

Arbetsuppgifter och ansvar

Dina primära arbetsuppgifter är försäljning och kundservice, där du har ansvar för:

  • Orderhantering
  • Anbudsframtagande
  • Aktivt skapa nya affärsmöjligheter
  • Anbudsuppföljning
  • Reklamationshantering
  • Externa kundbesök till dina nyckelkunder (ca 10-15/år)
  • Stöd till våra externa säljare 

Bakgrund och kvalifikationer

Vi ser det som en stor fördel om du tidigare har erfarenhet av teknisk försäljning inom mekaniska produkter och i bästa fall inom fästelement.

Du har god vana i IT system såsom office paketet, CRM och ERP. Då vi samverkar i  en internationell miljö krävs god förmåga i skrift och tal i Engelska, meriterande är även god förståelse av Danska. Som person har du förmåga att första försäljningsprocesser och är en god lyssnare och metodisk frågeställare. God social förmåga mot såväl kunder och kollegor ser vi som en självklarhet. Du är strukturerad och har förmåga att prioritera det som skapar mest värde för företaget. 

Ansökan och mer information 

  • Skicka din Ansökan till ansokan-bsw@bossard.com (Titel kundansvarig innesäljare)
  • Ansökan stänger 31 dec 2018
  • Arbetsplats Bossard Sweden AB, Limhamnsgårdens allé 35, Malmö  

Bossard Sweden är en ledande leverantör av fästelement, industrikomponenter, logistiklösningar och ingenjörstjänster mot den svenska tillverknings och OEM industrin. Vi levererar C-parts till över 2000 Industrikunder i Norden.

Vi jobbar med en konsultativ approach mot våra kunder där TCO och teknisk konsultation är en stor del i kunddialogen. Bossard är ett globalt företag med huvudkontor i Zug, Schweiz med totalt 187 år i branschen. Vi är ca 2300 anställda i Europa, Amerika och Asia Pasific. I Sverige är vi 11 anställda med stort fokus på framtida tillväxt.

 

For the purpose of providing services, this website uses cookies. You will consent to this by clicking on “OK” and/or using our services.
Please click on privacy policy to find the information on cookies and the possibilities for modifying the terms of their storage.