국가 또는 지역을 선택하십시오

Italia

IT EN

Österreich

Schweiz / Suisse / Svizzera

EN DE FR IT

Semi-Annual Report 2018

8월 22, 2018

New records and strong growth momentum

The Bossard Group is enjoying strong growth momentum: Sales, EBIT and net income rose significantly in the first half of the year, setting new record highs.

Compared to last year, sales rose by 13.0 percent to CHF 446.3 million. The strong growth momentum is also reflected in the 19.9 percent increase in EBIT to CHF 61.6 million, an above-average increase as measured against sales. The EBIT margin of 13.8 percent (13.0 percent last year) is well above the industry average and represents a new record high. Excluding last year's extraordinary income of CHF 4.5 million net from a real-estate sale, net income increased by 20.4 percent to CHF 49.0 million.

Read the complete Semi-Annual Report 2018 as PDF

서비스를 제공할 목적으로, 이 웹 사이트는 쿠키를 이용합니다. 당신은 "계속"을 클릭하거나 우리의 서비스를 이용함에 있어 위의 사항에 동의합니다. 쿠키 정보나 저장 항목에 대한 수정 가능성을 찾기 위해  개인 정보 정책 을 클릭하십시오.