Wybierz swój kraj lub region

South Africa

México

United States

China / 中国

South Korea / 대한민국

KO EN

Taiwan / 台灣

Thailand

Česká Republika

CS EN

Danmark

Deutschland

España

Österreich

Szwecja

Norwegia

Zacznij pisać, aby uzyskać sugestie

Sugestie wyszukiwania

Sugestie są ładowane

Sugestie dotyczące produktów

Sugestie są ładowane

Nagroda najwyższego uznania dla dostawcy marki John Deere

grudnia 17, 2018

Bossard North America i Bossard Mexico po raz kolejny zostały docenione jako Dostawca-Partner w programie John Deere Achieving Excellence 2018. Status Partnera to najwyższy poziom w ratingu dostawców Deere & Company.

Bossard jest głównym dostawcą ponad 8000 różnych rozwiązań z zakresu elementów złącznych, w tym inżynierii aplikacji i logistyki produkcji, w 27 zakładach John Deere w Ameryce Północnej. Zarówno w Stanach Zjednoczonych jak i Meksyku Bossard został doceniony za dostarczanie najwyższej jakości produktów i usług oraz zaangażowanie w ciągłe doskonalenie.

W programie John Deere Achieving Excellence wszyscy dostawcy są poddawani corocznej ocenie w kilku kluczowych kategoriach dotyczących wydajności. Obejmują one: jakość produktu, zarządzanie kosztami, terminowość dostaw, wsparcie techniczne oraz szybkość reakcji. Program został powołany do życia w 1991 roku przez Dywizję Zarządzania Dostawami marki John Deere. Jego celem jest ewaluacja dostawców oraz dążenie do doskonalenia współpracy z nimi.