Nagroda najwyższego uznania dla dostawcy marki John Deere

grudnia 17, 2018

Bossard North America i Bossard Mexico po raz kolejny zostały docenione jako Dostawca-Partner w programie John Deere Achieving Excellence 2018. Status Partnera to najwyższy poziom w ratingu dostawców Deere & Company.

Bossard jest głównym dostawcą ponad 8000 różnych rozwiązań z zakresu elementów złącznych, w tym inżynierii aplikacji i logistyki produkcji, w 27 zakładach John Deere w Ameryce Północnej. Zarówno w Stanach Zjednoczonych jak i Meksyku Bossard został doceniony za dostarczanie najwyższej jakości produktów i usług oraz zaangażowanie w ciągłe doskonalenie.

W programie John Deere Achieving Excellence wszyscy dostawcy są poddawani corocznej ocenie w kilku kluczowych kategoriach dotyczących wydajności. Obejmują one: jakość produktu, zarządzanie kosztami, terminowość dostaw, wsparcie techniczne oraz szybkość reakcji. Program został powołany do życia w 1991 roku przez Dywizję Zarządzania Dostawami marki John Deere. Jego celem jest ewaluacja dostawców oraz dążenie do doskonalenia współpracy z nimi.