Choose your country or region


South Africa

EN

Canada

FR EN

México

ES EN

United States

EN

Australia

EN

China / 中国

ZH EN

India

EN

South Korea / 대한민국

KO EN

Malaysia

EN

Singapore

EN

Taiwan

ZH EN

Thailand

EN

Česká Republika

CS EN

Danmark

DA EN

Deutschland

DE EN

France

FR EN

España

ES EN

Ireland

EN

Österreich

DE EN

Polska

PL EN

Schweiz / Suisse / Svizzera

EN DE FR IT

Sweden

EN

Global

EN

ecosyn-grip

 

Välkommen till Bossard Sweden

Vi är ett av de ledande handelsbolagen inom försäljning av fästelement och industrikomponenter till den svenska industrin. Tillsammans med våra logistiklösningar och ingenjörstjänster hjälper vi våra kunder att skapa effektiva produktionsmiljöer och innovativa produkter. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta emot nyheter, seminarieinbjudningar och inspiration till hur du optimerar din produktion. Anmäl dig här: Bossard Sweden Nyhetsbrev

 

Det handlar om att öka produktiviteten

Som strategisk partner hjälper vi tillverkningsföretag att öka produktiviteten och erbjuder ett brett sortiment av fästelement, logistik och ingenjörslösningar som alla syftar till att minska de totala kostnaderna och skapa produktivitetsförbättringar. Vi kallar det "Proven Productivity"                                                  

 

Lokal partner med globalt nätverk

Vi är en del av Bossard Group, som är verksamt över hela världen, främst i Europa, Amerika och Asien. I Sverige finns vi lokalt i Malmö, där vi ger råd och service till över 2 000 skandinaviska produktions- och industriföretag.

 

For the purpose of providing services, this website uses cookies. You will consent to this by clicking on “OK” and/or using our services.
Please click on privacy policy to find the information on cookies and the possibilities for modifying the terms of their storage.