Bossard nagrodzony w konkursie EXCHAiNGE 2018

listopada 23, 2018

Autorski produkt Bossard Last Mile Management znalazł się w ścisłej czołówce finalistów konkursu na inteligentne rozwiązania do zarządzania łańcuchem dostaw EXCHAiNGE Smart Supply Chain Solution Award 2019.

Nagroda EXCHAiNGE 2018 dla BossardNagroda Smart Supply Chain Solution jest przyznawana za innowacyjne podejście do łańcucha wartości. W tym roku Bossard znalazł się w gronie 3 finalistów, którzy na specjalnej konferencji specjalistów SCM prezentowali swoje autorskie rozwiązania publiczności złożonej z przedstawicieli działów zarządzania łańcuchem dostaw, finansów, zakupów i logistyki.

Last Mile Management to proste rozwiązanie do zarządzania przepływem materiałów na produkcji. Efektywnie wspiera ono pracę „mleczarza” dzięki automatycznemu generowaniu listy zamówień i optymalizacji ścieżki dostaw.

Jury konkursu, złożone z ekspertów ze świata biznesu, badań, konsultingu i dziennikarstwa, a także publiczności, nagrodziło to rozwiązanie certyfikatem za przekonującą wydajność. Ceremonia wręczenia nagród odbyła się 21 listopada na targach Hypermotion w Messe Frankfurt w Niemczech.

Więcej informacji na temat konkursu >>