Bossard otwiera nowe biuro i Centrum Projektowe w Bostonie

lipca 09, 2019

Boston office ribbon cutting

Bossard w Stanach Zjednoczonych oficjalnie otworzył nowe biuro i Centrum Projektowe w okolicach Bostonu. Uroczysta inauguracja odbyła się 5 czerwca przy udziale ponad 30 przedsiębiorców i inżynierów z całej Nowej Anglii.

Poprzedzona kapitalnym remontem przeprowadzka do nowej siedziby przy Kay Way 2 w Stoughton, Massachusetts, odbyła się w lutym. Przestrzeń zaprojektowano z myślą o uwzględnieniu wszystkich potrzeb klientów: edukacji oraz możliwości doświadczenia produktu, zarówno w zakresie elementów złącznych jak i zarządzania łańcuchem dostaw, opartego na najnowszych osiągnięciach Przemysłu 4.0. Nie zabrakło także najwyższej klasy sprzętu testującego.

Celem jest zapewnienie klientom Bossard przyjaznego środowiska do zapoznania się z usługami i rozwiązaniami z zakresu Assembly Technology Expert oraz Smart Factory Logistics, które ułatwi wdrożenie ich we własnych zespołach i procesie produkcyjnym.

Oprócz unowocześnionej powierzchni biurowej oraz Centrum Projektowego, obiekt oferuje również Pomieszczenie Czyste (tzw. clean room) dla 5 klasy ISO.

Bossard Stoughton MA FrontBossard Stoughton MA Inside Lobby

Boston grand opening event